Jocuri de noroc pe site-uri românești

Pariurile sportive online si jocurile de noroc au inceput sa aiba un mare succes si in Romania. Daca pana acum majoritatea fanilor jocurilor de noroc erau atrasi in agentiile de cartier, iata ca in ultimii 3 ani lucrurile s-au schimbat si majoritatea jucatorilor prefera sa aiba acces la cele mai bune sloturi video si cote de pariuri sportive pe calculator. Casele de pariuri online s-au inmultit in mediul online, in acest moment fiind active in Romania peste 20 de operatori licentiati. Cele mai populare platforme de pariuri online propun zilnic zeci de oferte si bonusuri de Bun Venit. Jucatorii activi beneficiaza de oferte tentante si multe evenimente de top saptamanal. Pe parcursul ultimilor ani in Romania au avut loc multe schimbari legislative asa ca si pariurile sportive au capatat o noua forma licentiata de aceasta data.

Cele mai populare jocuri de noroc si pariuri sportive

Majoritatea jucatorilor din Romania urmaresc cu mare atentie cele mai bogate oferte si cote pentru pariurile sportive din fotbal. Este cel mai raspandit si popular sport european si de aceea toti operatorii activi in Romania vor avea cea mai bogata oferta pentru acest sport zilnic. Fiind cel mai popular sport in Romania, operatorii pregatesc sute de oferte speciale in fiecare zi si incearca sa atraga cat mai multi clienti prin bonusuri la prima depunere de pana la 1.500 Ron. Cele mai populare campionate din Europa precum Premier League, Bundesliga, Serie A sau La Liga sunt printre preferatele pariorilor romani. Saptamanal se pregatesc oferte bogate pentru aceste competitii si foarte multe optiuni de pariere.

Cei mai populari operatori de pariuri sportive propun chiar si 250 optiuni de pariuri pentru evenimentele de top din campionatele europene si competitiile internationale cu scara larga de interes in randul pariorilor romani. Pe langa fotbal la casele de pariuri se poate paria pe alte 35 de sporturi printre care tenis, handbal sau baschet. Sporturi mai putin populare in randul pariorilor romani sunt crichet, sah sau fotbal australian. Nu doar pariurile sportive starnesc interesul jucatorilor activi in Romania ci si celelalte produse din oferta agentiilor online. Ofertele de top din jocurile de noroc sunt dominate clar de sloturile video. Cele mai populare sloturi video precum Book of Ra sau Lucky Lady aduna zilnic mii de jucatori in mediul online. Operatori populari in toata lumea pregatesc jackpot-uri progresive de pana la 1 milion de euro. Alte jocuri de noroc populare online sunt jocurile cu numere, poker, curse de cai si caini, e-sports sau loterii internationale si bingo.

Intrebari frecvente

Despre pariurile sportive si jocurile de noroc apar foarte multe intrebari in fiecare zi. Cele mai populare intrebari pentru care operatorii de top au pregatit in prealabil raspunsuri utile fac referire la modul in care se poate paria mai rapid chiar si de pe telefon, metode populare de plata, tipuri de pariuri, etc.

Legislatia pariurilor in Romania

Orice operator putea sa ofere servicii de gambling online in Romania pana la finalul anului 2015. Atunci s-a luat o decizie prin care s-a schimbat legislatia pariurilor online si toti operatorii care doresc sa isi promoveze produsele intern sunt obligati sa obtina licenta ONJN. Pana la jumatatea anului 2016 cateva agentii au reusit sa obtina o licenta provizorie dupa care a fost introdusa licenta ONJN de gradul I, licenta pe care operatorii de top o au pe o perioada de 10 ani. Nu toate casele de pariuri active in Romania detin in prezent licenta de gradul I. Jucatorii care joaca la case de pariuri sportive online ce nu detin aceasta licenta risca sa fie amendati. Pana in luna februarie fiecare jucator care a obtinut un profit in decursul anului precedent primeste de la operatori toate informatiile necesare ce urmeaza sa fie depuse la ANAF. Aceste declaratii se completeaza pana la finalul anului fiscal.

Pariuri sportive si casino pe mobil

Atat jocurile de noroc cat si pariurile sportive intra intr-o noua „dimensiune” odata cu popularizarea acestora si pe dispozitivele mobile. Jucatorii au acces de acum la cele mai populare platforme online direct pe mobil oriunde si oricand. Cu o conexiune stabila de internet se pot face pariuri pe mobil in aceleasi conditii ca si pe calculator. In Romania site-urile de pariuri sunt optimizate pentru versiunea mobila, iar operatorii de top propun si aplicatii speciale ce se pot descarca acum pe Android sau IOS.